WIJ REPAREREN JE SCOOTER

Wij brengen jouw scooter weer helemaal in orde. Vul het formulier in, wees zo nauwkeurig mogelijk in het beschrijven van de schade en voeg eventueel een paar duidelijke foto’s toe.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

VAKKUNDIG ONDERHOUD & HERSTEL

Onze professionele en goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat je scooter steeds tip-top in vorm is.

In onze uitgeruste werkplaats ben je verzekerd van vakkundig onderhoud en reparatie door deskundige techniekers die je motorfiets begrijpen.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken worden ze regelmatig bijgeschoold bij de fabrikanten en beschikken ze steeds over de nieuwste diagnose apparatuur en modernste gereedschappen.

SCHADEHERSTEL

Ongeval gehad met je scooter? Geen zorgen, wij staan voor je klaar!
Voor herstelling van carrosserieschade werken wij enkel met originele onderdelen en verzekeren we een feilloos resultaat. Wij handelen bovendien het volledige dossier af met uw verzekeringsmaatschappij.

Voor elke schadeherstelling krijg je een offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

MAAK EEN AFSPRAAK

Om een afspraak in de werkplaats vast te leggenkan je het best telefonisch contact opnemen of even langskomen bij ons in de winkel. Wanneer we jouw voertuig nog niet kennen is het belangrijk het chassisnummer alsook de kilometerstand van je motorfiets te vermelden bij het maken van een afspraak.

Je kan ook het contactformulier gebruiken bovenaan de pagina, deze invullen met alle gegevens van de motorfiets en dan wordt je door ons gecontacteerd om de afspraak vast te leggen

scooter reparaties

Kruishei 2
2440 Zammel (Geel
BE 0808.017.324

Openingsuren winkel:

Di – Vr: 13:30 – 18:00
Za: 10:00 – 16:00

Openingsuren Werkhuis:

Di – Vr: 9:00 – 12:00 
            13:00 – 16:00
Za: 10:00 – 12:00

Scroll to Top